Sare De Rocă Roast Prime Rib

Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Roast Roast Prime Rib ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 10,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 68G de proteine, 148g de grăsime, și un total de 1645 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de smântână, sare de rocă, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste Prime Incrustate Cu Sare, PW ' s Prime Rib cu crustă de sare de rozmarin, și Prim Coaste Cu Usturoi & Sare & Piper Crusta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Aliniați o tigaie cu folie de aluminiu.
Înveliți liber friptura cu muștar, astfel încât să fie acoperită în întregime. Puneți un strat gros de sare de rocă pe folia din tigaia de prăjire, cam de dimensiunea fundului fripturii. Setați partea de jos a fripturii pe sare și apăsați în jos pentru a încorpora sarea în muștar. Acoperiți complet restul fripturii cu sare de rocă, apăsând-o în muștar. (O mulțime de sare va cădea în tigaie, dar asta nu doare nimic).
Coaceți neacoperit, în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când temperatura internă atinge 145 grade F (65 grade C).
Lăsați să stea 15 minute. Friptura va fi învelită într-o coajă. Loviți brusc coaja cu spatele unui cuțit și se va deschide și va începe să cadă.
Scoateți coaja și așezați friptura pe o tăietură. Feliați și serviți cu sos de hrean.
Sos de hrean: într-un castron mic, bateți crema până se formează vârfuri rigide. Îndoiți hreanul după gust.