Sardine într-un sos de roșii cu vârf de fenicul: Sarde alla Marinara

Sardine într-un sos de roșii cu vârf de fenicul: Sarde alla Marinara
Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Sardine într-un sos de roșii cu vârf de fenicul: Sarde alla Marinara ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 299 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii, sardine și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Sardine umplute / Sarde a Beccafico, Sarde En Saor (sardine în stil venețian), și Linguine cu sardine, fenicul și roșii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-o cratiță la foc mediu-mic, sotează ușor ceapa în 3 linguri de ulei până când este moale și aurie, dar nu începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați roșiile tocate și gătiți, amestecând ocazional, timp de aproximativ 10 minute, sau până când cea mai mare parte a sucului s-a evaporat și roșiile s-au redus la un gem gros. Se amestecă aproximativ jumătate din semințele de fenicul și se adaugă sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
GemGem
4
Folosiți puțin mai mult ulei pentru a unge un vas de cuptor suficient de mare pentru a ține sardinele în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Adăugați tot, cu excepția a 1/3 cană de sos de roșii și întindeți-l pe fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ardei ArbolArdei Arbol
6
Aranjați peștele deasupra sosului de roșii în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Presărați puțină sare, firimiturile de pâine și semințele de fenicul rămase deasupra peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Stropiți pe vin, apoi punctați cu sosul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Coaceți în cuptor timp de aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista