Sardine într-un sos de roșii cu vârf de fenicul: Sarde alla Marinara

Sardine într-un sos de roșii cu vârf de fenicul: Sarde alla Marinara
Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Sardine într-un sos de roșii cu vârf de fenicul: Sarde alla Marinara ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 299 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii, sardine și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Sardine umplute / Sarde a Beccafico, Sarde En Saor (sardine în stil venețian), și Linguine cu sardine, fenicul și roșii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o cratiță la foc mediu-mic, sotează ușor ceapa în 3 linguri de ulei până când este moale și aurie, dar nu începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați roșiile tocate și gătiți, amestecând ocazional, timp de aproximativ 10 minute, sau până când cea mai mare parte a sucului s-a evaporat și roșiile s-au redus la un gem gros. Se amestecă aproximativ jumătate din semințele de fenicul și se adaugă sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
GemGem
4
Folosiți puțin mai mult ulei pentru a unge un vas de cuptor suficient de mare pentru a ține sardinele în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Adăugați tot, cu excepția a 1/3 cană de sos de roșii și întindeți-l pe fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
6
Aranjați peștele deasupra sosului de roșii în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Presărați puțină sare, firimiturile de pâine și semințele de fenicul rămase deasupra peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Stropiți pe vin, apoi punctați cu sosul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Coaceți în cuptor timp de aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista