Sardine fript cu firimituri de muștar-eșalotă

Sardine fript cu firimituri de muștar-eșalotă
Sardinele prăjite cu firimituri de muștar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 793 calorii, 2G de proteine, și 86G de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, unt, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Sardine Fript, Sardine marinate și prăjite, și Midii fript cu firimituri de ardei iute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Într-un bol mediu, combinați firimiturile de pâine cu 1 1/2 linguri de muștar, pătrunjelul, untul, șalotul și ardeiul roșu zdrobit. Condimentează ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Într-un vas de copt mediu, superficial, bateți smântâna grea cu restul de 1 lingură de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Aranjați sardinele în vasul de copt, cu pielea în jos. Împrăștiați amestecul de pâine-miez deasupra. Se fierb sardinele la 6 centimetri de căldură timp de 1 minut și 30 de secunde sau până se încălzesc și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Serviți imediat.
5
Recomandare de vin: un alb italian tart, care curăță palatul, va verifica aromele asertive aici. Luați în considerare Kris Pinot Grigio din 2002 sau Anselmi Capitel Foscarino din 2002.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot GrigioPinot Grigio
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista