Sardine fript cu firimituri de muștar-eșalotă
Sardinele prăjite cu firimituri de muștar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 793 calorii, 2G de proteine, și 86G de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, unt, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Sardine Fript, Sardine marinate și prăjite, și Midii fript cu firimituri de ardei iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Într-un bol mediu, combinați firimiturile de pâine cu 1 1/2 linguri de muștar, pătrunjelul, untul, șalotul și ardeiul roșu zdrobit. Condimentează ușor cu sare.
Într-un vas de copt mediu, superficial, bateți smântâna grea cu restul de 1 lingură de muștar.
Aranjați sardinele în vasul de copt, cu pielea în jos. Împrăștiați amestecul de pâine-miez deasupra. Se fierb sardinele la 6 centimetri de căldură timp de 1 minut și 30 de secunde sau până se încălzesc și se rumenesc.
Recomandare de vin: un alb italian tart, care curăță palatul, va verifica aromele asertive aici. Luați în considerare Kris Pinot Grigio din 2002 sau Anselmi Capitel Foscarino din 2002.