Sandwich-uri de pui și sos

Sandwich-uri de pui și sos
Pui și sos sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 601 calorii, 16g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Un amestec de jumătate de pătrunjel cu frunze plate, zahăr, pâine crustă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri cu cârnați, sos și ouă pentru micul dejun, Sandvișuri cu biscuiți cu cârnați și sos, și Sandvișuri calde de curcan cu sos de Sherry.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2
Într-un castron, adăugați sucul de lămâie, zahărul sau mierea, pătrunjelul, usturoiul și uleiul de măsline extravirgin. Se amestecă pentru a combina. Condimentează puiul cu sare și piper și adaugă în pansament, întoarce-te la înveliș și lasă la marinat 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul, Ușor PrăjiteSemințe De Fenicul, Ușor Prăjite
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
Topping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, OptionalTopping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, Optional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
3
Încălziți o tigaie mare, broiler, grătar sau tigaie pentru grătar. Scuturați excesul de marinadă și gătiți puiul timp de 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
4
Scoateți pe o placă de tăiere, lăsați să se odihnească câteva minute și feliați pe un unghi.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
În timp ce puiul marinează și gătește, adăugați untul într-o oală de sos la foc mediu. Când untul se topește, amestecați făina, gătiți 1 minut, apoi bateți în stoc. Gatiti pana se ingroasa pana la un sos usor, aproximativ 5 pana la 6 minute. Se condimentează cu piper negru, se scoate de pe foc și se amestecă în Dijon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Verde Tăiat CubulețeArdei Gras Verde Tăiat Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
6
În timp ce puiul gătește, crocant pâinea în cuptorul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine Integrală, Scoartă CrustaPâine Integrală, Scoartă Crusta
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
7
Tăiați pâinea în 4 porții și împărțiți sau înjumătățiți. Folosiți clești pentru a înmuia puiul feliat în sos și umpleți rulourile. Aranjați pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine Integrală, Scoartă CrustaPâine Integrală, Scoartă Crusta
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
Carne De Crab Sau Carne Proaspătă De Crab, Atât Cât DorițiCarne De Crab Sau Carne Proaspătă De Crab, Atât Cât Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista