Sandwich-uri de carne de vită cu verdeață și cremă de hrean

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri de vită cu față deschisă cu verdeață și cremă de hrean. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 410 calorii. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap la magazin și ridica rucola, flank steak, CR fra fra FRA, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Carne De Vită Prăjită Cu Față Deschisă, Mini sandvișuri cu carne de vită cu față deschisă, și Sandvișuri Cu Înghețată Cu Față Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti smântână, combinați hreanul, smântâna și crme frache într-un castron mic; acoperiți și răciți.
Pentru a pregăti sandvișul, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa și 1/8 linguriță de sare în tigaie; acoperiți și gătiți 10 minute, amestecând frecvent. Descoperiți și gătiți 10 minute sau până când ceapa se rumeneste.
Presărați friptura cu 1/8 linguriță sare și piper.
Așezați friptura pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; se fierbe 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Combinați friptura și restul de 1/4 linguriță de sare într-un castron și aruncați pentru a acoperi.
Combinați rucola, uleiul și oțetul într-un castron mediu; aruncați ușor.
Întindeți 2 linguri de cremă de hrean peste fiecare felie de pâine; acoperiți fiecare cu aproximativ 1/3 cană de ceapă, 1/2 cană de amestec de rucola și 3 uncii de friptură.