Sandwich cu sos de vită și hrean
Carne de vită și sos de hrean Sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 687 calorii. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, sare kosher, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Încercați Sandwich cu sos de vită și hrean, Sandwich de vită prăjită cu sos de cremă de hrean, și Friptură De Vită Și Hrean Slaw Sandwich pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Așezați carnea de vită pe o foaie de copt și uscați exteriorul cu un prosop de hârtie.
Amestecați untul nesărat și muștarul împreună într-un bol mic și întindeți amestecul peste carnea de vită cu mâinile.
Se presară uniform cu sare și piper. Prăjiți la cuptor exact 22 de minute pentru rare și 25 de minute pentru mediu-rare.
Scoateți carnea de vită din cuptor, acoperiți-o bine cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Scoateți șirurile și feliați fileul gros.
Pentru a face sandvișurile, tăiați pâinea în felii groase de 1/4 inci.
Întindeți 4 felii groase cu sosul de hrean de muștar. Se acoperă cu felii de carne de vită și rucola și se presară cu sare și piper.
Întindeți încă 4 felii de pâine foarte ușor cu unt și așezați, untul cu fața în jos, deasupra cărnii de vită.
Bateți împreună maioneza, muștarul, hreanul, smântâna și un vârf de sare într-un bol mic.
Serviți la temperatura camerei.