Sandwich cu sos de vită și hrean

Sandwich cu sos de vită și hrean
Carne de vită și sos de hrean Sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 687 calorii. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, sare kosher, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Încercați Sandwich cu sos de vită și hrean, Sandwich de vită prăjită cu sos de cremă de hrean, și Friptură De Vită Și Hrean Slaw Sandwich pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Așezați carnea de vită pe o foaie de copt și uscați exteriorul cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Amestecați untul nesărat și muștarul împreună într-un bol mic și întindeți amestecul peste carnea de vită cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Se presară uniform cu sare și piper. Prăjiți la cuptor exact 22 de minute pentru rare și 25 de minute pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Scoateți carnea de vită din cuptor, acoperiți-o bine cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Scoateți șirurile și feliați fileul gros.
7
Pentru a face sandvișurile, tăiați pâinea în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
8
Întindeți 4 felii groase cu sosul de hrean de muștar. Se acoperă cu felii de carne de vită și rucola și se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
9
Întindeți încă 4 felii de pâine foarte ușor cu unt și așezați, untul cu fața în jos, deasupra cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
10
Bateți împreună maioneza, muștarul, hreanul, smântâna și un vârf de sare într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
11
Serviți la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 2 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista