Sandwich Cu Baie Franceză
Sandwich Dip Franceză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 475 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, rulouri sandwich, friptură de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Sandwich Cu Baie Franceză, și Sandwich Francez Cu Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru jus:condimentați oasele de vită cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu, la foc mediu-mare, până când strălucește.
Adăugați jumătate din oase și căutați până se rumenesc pe toate părțile, reglând căldura după cum este necesar, astfel încât fundul tigaiei să nu ardă, aproximativ 6 până la 8 minute în total.
Scoateți oasele pe o farfurie mare și repetați cu oasele rămase.
Adăugați vinul, răzuiți bucățile rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn și fierbeți până când vinul se reduce la jumătate, aproximativ 3 până la 4 minute.Întoarceți oasele și orice sucuri acumulate pe farfurie în oală.
Adăugați bulionul, sarea măsurată și piperul măsurat și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți cu un capac etanș și fierbeți până când jusul are o aromă profundă de carne, aproximativ 15 minute. Descoperiți, creșteți căldura la mediu și fierbeți până când lichidul este redus la aproximativ 2 1/2 căni, aproximativ 10 minute.
Scoateți și aruncați oasele. Puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste o cratiță medie.
Se toarnă jusul prin strecurătoare și se aruncă conținutul strecurătorului.
Încălziți cuptorul pentru a fierbe și aranjați un suport în mijloc.
Întindeți untul pe părțile tăiate ale rulourilor și condimentați cu sare și piper.
Așezați rulourile cu unt în sus pe o foaie de copt și fierbeți până se rumenesc și se prăjesc, aproximativ 2 minute.
Așezați foaia de copt pe o grătar.Împărțiți friptura de vită în 6 porții. Folosind clești, înmuiați 1 porție în jusul cald și așezați-o pe o rolă. Repetați cu porțiunile rămase de friptură de vită. Închideți fiecare sandviș și feliați în jumătate.Împărțiți restul jus între 6 boluri mici.
Se servește cu sandvișurile și maioneza de hrean, dacă se folosește.