Sandvișuri Tea Party (Versiune Portoricană)

Sandvișuri Tea Party (Versiune Portoricană)
Sandvișurile Tea Party (versiunea portoricană) necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 151 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 39 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica castravete, pâine, răspândirea sandwich, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Portorican Sofrito, Puertorican Coquito, și Crab Portorican pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cuburile de carne de prânz, sosul de brânză procesată, pimientos și sandvișul răspândit într-un blender; pulsați să se amestece într-un amestec neted, oprindu-vă adesea pentru a răzui părțile blenderului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TopităBrânză Topită
SosSos
SpamSpam
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați răspândirea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți amestecul pe 15 felii de pâine albă; acoperiți fiecare cu o felie de pâine integrală de grâu. Apăsați ușor sandvișurile și tăiați crustele. Feliați sandvișurile în jumătate în diagonală pentru a face triunghiuri; presărați sandvișuri cu fulgi de pătrunjel și acoperiți fiecare jumătate de sandviș cu o bucată de castravete feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Integrală De GrâuPâine Integrală De Grâu
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
Pâine AlbăPâine Albă
CastraveteCastravete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista