Sandvișuri rapide pentru grătar cu Slaw

Sandwich-uri BBQ rapid cu Slaw este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 308 calorii, 29G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de muștar dijon, ketchup, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri rapide de porc la grătar cu sos de casă și Slaw, Salată Rapidă De Varză, și Quick Kimchi Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Combinați primele 8 ingrediente într-un bol, amestecând bine cu un bici. Rezervați 1/4 cană amestec de ketchup; deoparte.
Adăugați carne de porc la amestecul de ketchup rămas; întoarceți-vă la carnea de porc.
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătați 5 minute. Întoarceți carnea de porc; grătați 6 minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Scoateți carnea de porc din grătar; lăsați să stea 5 minute.
Tăiați carnea de porc în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Aranjați chiflele, tăiați părțile în jos, într-un singur strat pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 2 minute sau până se rumenesc și se prăjesc.
În timp ce grătarele de porc, combinați varza și ingredientele rămase într-un castron mediu; aruncați.
Lăsați să stea 10 minute; scurgere.
Așezați o jumătate de fund pe fiecare dintre cele 4 farfurii; împărțiți carnea de porc feliată uniform între chifle. Topiți fiecare porție cu 1 lingură de sos rezervat și aproximativ 1/2 cană slaw.
Așezați jumătățile superioare de chifle pe sandvișuri.