Sandvișuri Italiene De Vită
Reteta sandwich-uri de carne de vită italiană ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 297 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână friptură, condimente, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, Sandvișuri Italiene De Vită, și Carne de vită italiană pentru sandvișuri.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă mare cu fermoar și marinați la frigider peste noapte.
Puneți carnea de vită și marinada într-un aragaz lent electric; gatiti la 8 ore mici sau pana cand carnea de vita este frageda.
Așezați carnea de vită pe o tăietură (rezervați lichid de gătit); lăsați să stea 10 minute. Feliați subțire carnea de vită; așezați într-un vas puțin adânc.
Se toarnă lichid de gătit peste carne de vită.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ardeiul gras în tigaie; saut 5 minute sau până se înmoaie. Slice role pe lungime, tăiere la, dar nu prin, de altă parte. Scoateți jumătățile de sus și de jos ale rulourilor, lăsând o coajă groasă de 3/4 inci; rezervați pâinea ruptă pentru o altă utilizare. Aranjați aproximativ 3 uncii de carne de vită și 2 linguri de ardei gras pe fiecare rulou.
Stropiți 1 lingură lichid de gătit peste carne de vită și ardei; acoperiți cu giardiniera, dacă doriți.
Se servește cu restul de 2 1/2 căni de lichid de gătit pentru scufundare.