Sandvișuri Italiene De Vită

Sandvișuri Italiene De Vită
Reteta sandwich-uri de carne de vită italiană ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 297 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână friptură, condimente, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, Sandvișuri Italiene De Vită, și Carne de vită italiană pentru sandvișuri.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă mare cu fermoar și marinați la frigider peste noapte.
2
Puneți carnea de vită și marinada într-un aragaz lent electric; gatiti la 8 ore mici sau pana cand carnea de vita este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Așezați carnea de vită pe o tăietură (rezervați lichid de gătit); lăsați să stea 10 minute. Feliați subțire carnea de vită; așezați într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Se toarnă lichid de gătit peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ardeiul gras în tigaie; saut 5 minute sau până se înmoaie. Slice role pe lungime, tăiere la, dar nu prin, de altă parte. Scoateți jumătățile de sus și de jos ale rulourilor, lăsând o coajă groasă de 3/4 inci; rezervați pâinea ruptă pentru o altă utilizare. Aranjați aproximativ 3 uncii de carne de vită și 2 linguri de ardei gras pe fiecare rulou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
PâinePâine
RolaRola
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Stropiți 1 lingură lichid de gătit peste carne de vită și ardei; acoperiți cu giardiniera, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Carne De VităCarne De Vită
8
Se servește cu restul de 2 1/2 căni de lichid de gătit pentru scufundare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate50
Revista