Sandvișuri de pui cu față deschisă cu salată de rădăcină de țelină
Această rețetă servește 4 și costă 2,0 USD pe porție. O porție conține 457 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, pâine sourdough, CR-uri și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri Cu Salată De Ouă Cu Față Deschisă, Sandvișuri cu Favan și salată de ouă cu față deschisă, și Sandwich-Uri De Pui Vietnameze Cu Față Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați gros rădăcină de țelină într-un robot de bucătărie echipat cu atașamentul de mărunțire.
Transferați într-un castron mediu.
Adăugați maioneză, crme frache, oțet, muștar, șalotă și 2 lingurițe. arpagic și se amestecă bine. Condimentează după gust cu 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Puneți deoparte în timp ce gătiți puiul.
Feliați fiecare piept de pui pe jumătate orizontal pentru a face 4 scaloppine subțiri de pui. Condimentează puiul cu restul de 1/2 linguriță. fiecare sare și piper.
Setați o tigaie mare (nu antiaderentă) la foc mediu-mare; când este fierbinte, adăugați ulei. Gatiti puiul pana se rumeneste, 2 1/2 - 3 minute. Întoarceți și gătiți până la gătit complet, 2 până la 3 minute.
Toasturi de top cu pui și lingură pe salată de rădăcină de țelină. Feliați fiecare pâine prăjită în jumătate și presărați salata cu mai mult arpagic, dacă doriți.
* Pentru a pregăti rădăcina de țelină, tăiați capetele, apoi setați rădăcina plat. Urmând curba, tăiați toată coaja. Dacă nu o veți folosi în curând, puneți rădăcina tăiată într-un bol cu apă cu câteva linguri de suc de lămâie adăugate pentru a împiedica să se rumenească.