Sandvișuri cu șuncă și biscuiți Elvețieni
Sandvișurile cu șuncă și biscuiți elvețieni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 396 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de praf de copt, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până bicarbonat de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Simplu De Lămâie De Zmeură ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Biscuiți Pentru Micul Dejun, Sandvișuri Cu Biscuiți Pentru Micul Dejun, și Sandvișuri cu biscuiți cu cârnați și sos.
Instrucțiuni
Într-un bol, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Cu două cuțite, un blender de patiserie sau degetele, tăiați sau frecați untul până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Cu o furculiță, amestecați în 3/4 cană brânză mărunțită.
Se toarnă zară și se amestecă ușor până când amestecul se reunește. Răzuiește pe o suprafață ușor făinată și, cu mâinile ușor făinate, frământă ușor doar până când aluatul formează o bilă.
Pat aluat într-o rundă chiar 3/4 inch grosime. Folosind un tăietor rotund de 2 1/2 inch sau o sticlă de vin, tăiați biscuiții. Adunați resturi, bateți din nou și tăiați biscuiții rămași; ar trebui să aveți 8 în total. Spațiați uniform pe o foaie de copt cu unt de 10 pe 15 inci și presărați uniform cu brânza mărunțită rămasă.
Coaceți într-un cuptor de 425 până când biscuiții sunt pufoși și se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
Tăiați biscuiții pe jumătate orizontal.
Întindeți părțile tăiate cu muștar de miere (Vezi notele) după gust. Îndoiți o felie de șuncă pe jumătatea inferioară a fiecărui biscuit, apoi puneți blaturile în poziție.