Sandvișuri cu șuncă și biscuiți Elvețieni

Sandvișuri cu șuncă și biscuiți Elvețieni
Sandvișurile cu șuncă și biscuiți elvețieni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 396 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de praf de copt, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până bicarbonat de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Simplu De Lămâie De Zmeură ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Biscuiți Pentru Micul Dejun, Sandvișuri Cu Biscuiți Pentru Micul Dejun, și Sandvișuri cu biscuiți cu cârnați și sos.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Cu două cuțite, un blender de patiserie sau degetele, tăiați sau frecați untul până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Cu o furculiță, amestecați în 3/4 cană brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
3
Se toarnă zară și se amestecă ușor până când amestecul se reunește. Răzuiește pe o suprafață ușor făinată și, cu mâinile ușor făinate, frământă ușor doar până când aluatul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
4
Pat aluat într-o rundă chiar 3/4 inch grosime. Folosind un tăietor rotund de 2 1/2 inch sau o sticlă de vin, tăiați biscuiții. Adunați resturi, bateți din nou și tăiați biscuiții rămași; ar trebui să aveți 8 în total. Spațiați uniform pe o foaie de copt cu unt de 10 pe 15 inci și presărați uniform cu brânza mărunțită rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți într-un cuptor de 425 până când biscuiții sunt pufoși și se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
7
Tăiați biscuiții pe jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
8
Întindeți părțile tăiate cu muștar de miere (Vezi notele) după gust. Îndoiți o felie de șuncă pe jumătatea inferioară a fiecărui biscuit, apoi puneți blaturile în poziție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista