Sandvișuri Cu Ton Cu Ierburi
Reteta sandwich-uri de ton cu ierburi pot fi făcute în aproximativ 20 de minute. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 300 de calorii, 30g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de pătrunjel, ouă fierte tare, tunan în apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încearcă Salată De Ton Cu Ierburi, Felie De Ton Cu Ierburi, și Herbed Tunan în roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele șapte ingrediente.
Așezați patru felii de pâine prăjită pe o foaie de copt negrasă; se acoperă cu amestec de ton și se presară cu brânză.
Se fierbe 3-4 inch. de la căldură timp de 1-2 minute sau până când brânza este topită. Se acoperă cu pâinea prăjită rămasă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Pinot Noir, Merlot și Ros. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele mai cărnos, cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un model de culoare Roz Se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Arbaleta Sonoma Pinot Noir cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.