Sandvișuri cu salată de ton Pesto cu usturoi Kat

Sandvișuri cu salată de ton Pesto cu usturoi Kat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu salată de ton Pesto cu usturoi Kat. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 328 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pesto de busuioc, usturoi, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Chili Crusted ahi ton & Avocado Salata cu sos de usturoi Cilantro (GF!) ... și Fave cinci vineri: ton sănătos, Salată de ton Helen sau sandvișuri cu salată de ton, și Salată De Ton Sub Sandwich-Uri pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista