Sandvișuri Cu Salată De Ton Fiesta

Sandvișuri Cu Salată De Ton Fiesta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu salată de ton Fiesta. Această rețetă servește 12 și costă 1,92 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 362 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Un amestec de maioneză, ton ambalat în apă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma maioneza cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri De Piatră Ușoară ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Salată de ton Helen sau sandvișuri cu salată de ton, Sandvișuri Cu Salată De Ton, și Sandvișuri Cu Salată De Ton pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele nouă ingrediente; se întinde pe fundul pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Strat cu brânză și salată. Înlocuiți blaturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
3
Tăiați fiecare pâine în șase felii.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. The Prisoner Wine Company Thorn Merlot cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
The Prisoner Wine Company Thorn Merlot
The Prisoner Wine Company Thorn Merlot
Arome de condimente savuroase, cireșe negre și mocha cu cedru și mure. Intrarea oferă un echilibru elegant cu arome de prune negre și anason, împreună cu indicii de rozmarin la grătar și stejar prăjit. Taninurile catifelate, de ciocolată, se dezvoltă într-un finisaj robust. În timp ce lucrau cu cultivatorii lor din Valea Napa, vinăria a dat peste loturi mici, premium de viță de vie Merlot, care au reușit să scape de a fi replantate la Cabernet Sauvignon. Acest lucru a servit ca inspirație pentru a crea Thorn. Sursele de Merlot au fost amestecate cu Syrah pentru a crea adâncime în organism, în timp ce Malbec accentuează fructul.Opera de artă a etichetei este o fotografie a unui lup de sârmă sculptură intitulată, "ghimpe" de artist portughez, David Oliviera.Amestec: 77% Merlot și 23% Malbec și Syrah.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista