Sandvișuri cu pește Halibut la grătar cu sos Tartar
Sandwich-uri de pește Halibut la grătar cu sos Tartar este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 1175 calorii, 44G de proteine, și 69G de grăsime per portie. Pentru $ 9.02 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de andive, mărar, gust de murături și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Sandvișuri de Halibut cu sos Tartar picant, Bețișoare de pește Halibut cu sos Tartar de mărar-caper, și Sandwich-uri de pește cu crustă de porumb cu sos Tartar Old Bay.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți tigaia antiaderentă sau bine condimentată din fontă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2
Stropiți bucățile de halibut cu ulei, apoi condimentați cu condimente de fierbere de crab, sare și piper. Grătați pe o tigaie fierbinte 4 sau 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe Condimente
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Halibut
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
3
Puneți untul topit într-un vas mic și adăugați suc de 1/2 lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Combinați toate ingredientele pentru sosul tartar într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Chifle ușor pâine prăjită pe tigaie gratar după pește este eliminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
6
Pentru asamblare, periați fundul cocului și peștele cu unt de lămâie. Top pește cu roșii și salată și slather blaturi bun cu sos tartar, apoi se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Se servește cu salată de sparanghel și chipsuri fanteziste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sos De Curcan, încălzit
8
Încălziți șalotul și uleiul în vasul acoperit cu microunde timp de 30 de secunde sau într-o tigaie mică pe plită la foc mic mediu timp de 5 minute. Lăsați uleiul să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, Decojiți
9
Țineți o suliță de sparanghel la fiecare capăt și fixați-l. Sulița se rupe acolo unde vârfurile fragede întâlnesc fundul dur. Aliniați sulița spartă cu pachetul de sparanghel curățat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
10
Tăiați sulițele folosind orientarea suliței rupte. Par fierbeți blaturile de sparanghel în apă fierbinte de 1 inch acoperită timp de 3 până la 5 minute. Se răcește sub apă rece și se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
11
Tăiați sparanghelul în bucăți de 1 inch pe un unghi și adăugați-l într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Combinați sparanghelul tocat, gătit, cu endive mărunțite, ardei gras roșu, paste fierte, mazăre verde și pătrunjel tocat. Mazărea se va dezgheța în timp ce arunci salata.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.