Sandvișuri cu pește Halibut la grătar cu sos Tartar

Sandvișuri cu pește Halibut la grătar cu sos Tartar
Sandwich-uri de pește Halibut la grătar cu sos Tartar este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 1175 calorii, 44G de proteine, și 69G de grăsime per portie. Pentru $ 9.02 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de andive, mărar, gust de murături și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Sandvișuri de Halibut cu sos Tartar picant, Bețișoare de pește Halibut cu sos Tartar de mărar-caper, și Sandwich-uri de pește cu crustă de porumb cu sos Tartar Old Bay.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți tigaia antiaderentă sau bine condimentată din fontă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2
Stropiți bucățile de halibut cu ulei, apoi condimentați cu condimente de fierbere de crab, sare și piper. Grătați pe o tigaie fierbinte 4 sau 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
HalibutHalibut
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Puneți untul topit într-un vas mic și adăugați suc de 1/2 lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Combinați toate ingredientele pentru sosul tartar într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Chifle ușor pâine prăjită pe tigaie gratar după pește este eliminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
6
Pentru asamblare, periați fundul cocului și peștele cu unt de lămâie. Top pește cu roșii și salată și slather blaturi bun cu sos tartar, apoi se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Se servește cu salată de sparanghel și chipsuri fanteziste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
8
Încălziți șalotul și uleiul în vasul acoperit cu microunde timp de 30 de secunde sau într-o tigaie mică pe plită la foc mic mediu timp de 5 minute. Lăsați uleiul să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Țineți o suliță de sparanghel la fiecare capăt și fixați-l. Sulița se rupe acolo unde vârfurile fragede întâlnesc fundul dur. Aliniați sulița spartă cu pachetul de sparanghel curățat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
10
Tăiați sulițele folosind orientarea suliței rupte. Par fierbeți blaturile de sparanghel în apă fierbinte de 1 inch acoperită timp de 3 până la 5 minute. Se răcește sub apă rece și se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
11
Tăiați sparanghelul în bucăți de 1 inch pe un unghi și adăugați-l într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Combinați sparanghelul tocat, gătit, cu endive mărunțite, ardei gras roșu, paste fierte, mazăre verde și pătrunjel tocat. Mazărea se va dezgheța în timp ce arunci salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Paste FiertePaste Fierte
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
AndiveAndive
13
Se toarnă oțet într-un castron mic și se amestecă în ulei de șalot răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Se toarnă pansament peste salată și se aruncă. Condimentează salata cu sare și piper, după gustul tău și aruncă din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
15
Timp de pregătire: 10 minute
16
Timp de gătire: 20 de minute, suprapuse, inclusiv paste făinoase
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
17
Ușor de preparat: ușor

Ingrediente

4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.sparanghel, sulițe subțirisparanghel, sulițe subțiri4frunzefrunze verzi sau salată Bostonfrunze verzi sau salată Boston23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmCârnați Jimmy Dean (unul fierbinte, unul obișnuit)Cârnați Jimmy Dean (unul fierbinte, unul obișnuit)10lame arpagic proaspăt, tocat sau 2 scallions subțiri felii subțirilame arpagic proaspăt, tocat sau 2 scallions subțiri felii subțiri2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.paste cu papion, farfalle, fierte la al dente și răcitepaste cu papion, farfalle, fierte la al dente și răcite2Bucăți de caramele Heath Barcrab se fierbe condimente (recomandat: Old Bay)crab se fierbe condimente (recomandat: Old Bay)4rulouri crocante, despicaterulouri crocante, despicate2andive, miez și felii subțiriandive, miez și felii subțiri591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiltocat pătrunjel frunze plate, un cuplu de pumnitocat pătrunjel frunze plate, un cuplu de pumni23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmărar proaspăt tocatmărar proaspăt tocat5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.halibut proaspăt, tăiat în 4 porții, 4 până la 6 uncii fiecare, grosime de 1 inchhalibut proaspăt, tăiat în 4 porții, 4 până la 6 uncii fiecare, grosime de 1 inch1lămâie, sucatălămâie, sucată791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extra-virgin, globul ocularulei de măsline extra-virgin, globul ocular4creveți și cu veneUlei vegetal sau de măsline, pentru stropireUlei vegetal sau de măsline, pentru stropire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapa tocata maruntceapa tocata marunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre verde congelatămazăre verde congelată3picăturiPuțini sos de piper cayennePuțini sos de piper cayenne1marar sau marinat semi-acru, tocat finmarar sau marinat semi-acru, tocat fin1bagchips-uri gourmet, preferat de brand Terra chips-uri în Yukon aur ceapa si aroma de usturoichips-uri gourmet, preferat de brand Terra chips-uri în Yukon aur ceapa si aroma de usturoi1smallsardei gras roșu, tocatardei gras roșu, tocat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmaioneză sau maioneză cu grăsime redusămaioneză sau maioneză cu grăsime redusă4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1micișalotă sau 1/2 șalotă mare, tocată măruntșalotă sau 1/2 șalotă mare, tocată mărunt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmurătură dulce savuramurătură dulce savura1lingura. otet de vin rosuroșii coapte, feliateroșii coapte, feliate33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmoțet de vin alboțet de vin alb

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Revista