Sandvișuri cu ceai de somon afumat și mărar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați sandvișuri cu somon afumat și ceai de mărar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 723 calorii. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pâine sandwich, mărar, pâine sandwich și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Mărar Afumat-Somon Hash, Căni de somon afumat și mărar, și Fettuccine cu somon afumat și mărar.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună cremă de brânză și mărar, se adaugă suc de lămâie după gust, apoi se condimentează după gust cu sare și piper.
Scoateți crusta din pâinea feliată și, folosind un sucitor, aplatizați ușor fiecare felie de pâine.
Luați 4 felii de pâine integrală de grâu aplatizată și întindeți cu un sfert din amestecul de cremă de brânză. Acoperiți cu 4 felii de pâine albă.
Se întinde cu încă un sfert de amestec de brânză cremă. Împărțiți somonul afumat și ceapa uniform între cele patru sandvișuri.
Întindeți încă un sfert din amestecul de cremă de brânză pe pâinea albă rămasă și așezați crema de brânză cu fața în jos deasupra somonului.
Se întinde cu amestecul de brânză cremă rămas și se acoperă cu pâinea integrală rămasă. Feliați în sferturi pe diagonală și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.