Sandviș de porc Bourbon BBQ

Sandviș de porc Bourbon BBQ
Sandvișul de porc Bourbon BBQ ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 1291 calorii, 57G de proteine, și 80g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $4.11 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Un amestec de varză, usturoi, bourbon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încearcă Lent Fierte Bourbon Piersic Bbq Tras De Carne De Porc, Slow Cooker Apple Bourbon BBQ Sandwich-uri de porc, și Cotlet de porc afumat cu sos BBQ Bourbon de piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru cole slaw: într-un castron mediu, amestecați maioneza, oțetul de mere și sosul fierbinte. Se condimentează cu sare și piper și se adaugă varza și scallions. Aruncați bine pentru a distribui bine maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Pentru carnea de porc: într-o cratiță medie la foc mediu, adăugați uleiul de măsline și usturoiul. Când usturoiul devine parfumat, adăugați sosul de grătar și bourbonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați carnea de porc în sosul de grătar și amestecați bine pentru a combina. Se fierbe aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1
Așezați carnea de porc pe pâine și acoperiți cu salata de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
2
Stropiți cu puțin sos suplimentar și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, usturoiul, sarea și piperul. Folosind o perie de patiserie, întindeți amestecul pe tot umărul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Puneți carnea pe un raft așezat într-o tigaie. Prăjiți timp de 20 de minute, apoi reduceți căldura la 325 de grade F. Continuați să gătiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în umăr citește 185 de grade F, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți carnea de porc din cuptor și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista