Sandviș Cu Crab Și Cheddar La Grătar

Sandviș Cu Crab Și Cheddar La Grătar
Sandvișul cu Crab și Cheddar la grătar este un pescatarian rețetă cu 21 de porții. O porție conține 170 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Dacă aveți la îndemână maioneză, pâine cu aluat, Carne de crab și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Sandwich Cu Brânză La Grătar Cu Crab Și Avocado, Sandwich Cu Brânză Cheddar La Grătar, și Sandviș Artizanal La Grătar Cu Cheddar Și Gem De Smochine.

Instrucțiuni

1
Într-un castron de dimensiuni medii așezați crabul sau surimi și alegeți pentru a îndepărta oasele sau cartilajul.Se amestecă brânza, ceapa verde și suficientă maioneză pentru a ține totul împreună.Lingurați crabul pe 4 felii de pâine și acoperiți cu pâinea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți o plită la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Ungeți blaturile de pâine cu unt topit și așezați untul cu fața în jos pe grătarul fierbinte.Gatiti incet pana devine auriu si crocant pe fund, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Ungeți blaturile cu unt topit și întoarceți-le pentru a găti cealaltă parte, din nou încet până când pâinea se rumeneste, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
5
Tăiați în jumătate și serviți încă fierbinte.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În21 m.
Porții21
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista