Sandviș cu brânză la grătar cu somon afumat și Gruyere
Somon afumat și Gruyere sandwich cu brânză la grătar ar putea fi doar pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 529 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 242 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de somon, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Somon afumat și cremă de brânză Sandwich deschis pentru unul, Somon afumat și Gruyere Panini, și Sandviș Gruyere, Cheddar și tapenadă de măsline la grătar.
Instrucțiuni
Gatiti felii de lamaie in apa sarata: intr-o cratita mica aduceti 1 cana de apa la fiert.
Adăugați o jumătate de linguriță de sare. Când sarea s-a dizolvat, adăugați feliile de lămâie în tigaie, stratificându-le plat în tigaie.
Lăsați apa să fiarbă până când aproape a dispărut și rămâne doar un sirop subțire în tigaie. Nu amestecați în timp ce gătiți.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu. În timp ce tigaia se încălzește, aranjați sandvișurile (pasul următor).
Aranjați sandvișurile, stratificând somonul afumat, brânza, arpagicul și feliile de lămâie fierte:
Întindeți 4 felii de pâine. Deasupra lor stratificați felii de somon afumat, brânză și arpagic. Folosiți o furculiță pentru a ridica feliile de lămâie din tigaie și adăugați o felie mare de lămâie la fiecare sandviș. Se acoperă cu un al doilea strat de pâine.
Unt deasupra feliilor de pâine, puneți sandvișuri în tigaie, cu unt în jos: ungeți feliile de pâine de sus cu generozitate cu unt. Odată ce tigaia este fierbinte, așezați sandvișurile în tigaie, cu untul în jos. Coborâți focul la mediu.
Lăsați să gătească câteva minute până când fundul sandvișurilor este bine prăjit.
Ungeți partea superioară a sandvișurilor din tigaie, răsturnați sandvișurile: Ungeți partea superioară a sandvișurilor din tigaie. Folosiți o spatulă metalică pentru a răsturna sandvișurile. Apăsați sandvișurile cu spatula metalică.
Lăsați să gătească până când fundul sandvișurilor se rumeneste frumos. Dacă brânza nu se topește, dați focul la minim, acoperiți tigaia și lăsați să gătească încă câteva minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul afumat poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.