Salsa Verde Fermentată
Salsa verde fermentată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 9 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de mare, coriandru măcinat, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 120 de ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Salsa De Roșii Moștenită Fermentată, și Salsa Chile Verde Fermentată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați tomatillos, jalapeos, usturoi, coriandru, coriandru, suc de lămâie și sare de mare într-un robot de bucătărie și procesați la mare până când formează un sos uniform.
Transferați salsa într-un borcan de mărimea unei halbe și sigilați bine. Fermentați la temperatura camerei cel puțin 3 zile și până la 5 zile.
Se servește imediat sau se transferă la frigider unde se va păstra până la 3 luni.