Salsa Ușoară Din Chile

Salsa Ușoară Din Chile
Ușor Chile Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 31 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână ardei iute Thailandezi, tomatillos, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Carne de porc Chile Verde cu salsa roșie Chile, Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), și Salsa Gravă: Chile Morita Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați tomatillos,
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomatillosTomatillos
4
ceapă, usturoi și ardei iute. Gatiti aproximativ 7 minute pana cand cojile de tomatillo se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomatillosTomatillos
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Curățați cu grijă căței de usturoi și transferați amestecul într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați cilantro și 1 cană de apă. Procesați până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
7
Se toarnă salsa într-un castron de servire și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul rubiniu profund, cu paiete violete, își ridică structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat corpolent, care are reminiscente fragrantes de stejar pe finisaj lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista