Rapid Sud-Vest salsa de porumb ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 186 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați porumb, coriandru, salsa groasă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 37%. Încercați Salsa Rapidă De Porumb Din Sud-Vest, Pudră de porumb sud-vestică rapidă și ușoară, și Salsa sud-vestică cu fasole neagră și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele, cu excepția chipsurilor de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se servește imediat cu chipsuri sau se acoperă și se dă la frigider până la servire.
Spumante rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru scufundarea sosului. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Syltbar D-na Sparkling ros nr. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.