Salsa Puttanesca La Grătar
La grătar Puttanesca Salsan este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 144 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, oregano, capere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sandvișuri cu halibut cu salsa Puttanesca la grătar, Halibut cu salsa Puttanesca crudă, și puttanesca de somon la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți măslinele cu apă rece și lăsați să stea 30 de minute.
Încălziți grătarul la mediu-înalt.
Ungeți roșiile și ceapa roșie cu 1/4 cană de ulei de măsline. Grătiți până se carbonizează ușor și se înmoaie. Tăiați imediat roșiile și ceapa și aruncați cu usturoi încă fierbinte. Se condimentează cu sare și piper; se răcește la temperatura camerei.
Se amestecă oțetul și pasta de hamsii. Stropiți încet în 1/4 cană de ulei de măsline rămas, amestecând constant, până se îngroașă ușor.
Scurgeți și tocați măslinele.
Combinați roșiile și ceapa tocate cu măsline, capere și oregano.
Stropiți vinaigreta peste legume și aruncați ușor pentru a acoperi.