Salsa Proaspătă De Mango Cu Piersici

Salsa Proaspătă De Mango Cu Piersici
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete în cutia de rețete, Salsa proaspătă de Mango de piersici ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 16 porții cu 146 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână mango, roșii, ardei jalapeno și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1574 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Salsa Proaspătă De Mango Cu Piersici, Salsa Proaspătă De Mango Cu Piersici, și Salsa proaspătă de piersici, Mango și Nectarine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele nouă ingrediente. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Guillette-Brest, brut Millesime. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
Guillette-Brest, Brut Millesime
Guillette-Brest, Brut Millesime
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista