Salsa De Ananas

Salsa De Ananas
Salsa de ananas durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 14 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 160 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre Mexican. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ceapă, ulei de măsline, ananas și sare. 828 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Quesadillas al Pastor cu Salsan de ananas și guacamole de ananas, Enchiladas de pui Salsa Verde ușurată cu salsa de ananas Avocado, și Soare Și Fierbinte! Salsa (Ananas Mango Kiwi Salsa).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele 10 ingrediente. Acoperiți și dați la frigider până la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Revista