Salsa Cu Microunde
Salsa cu microunde durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 138 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână chipsuri de tortilla, suc de lămâie, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum cuptor cu microunde morcov halwa, cum se face Gajar halwan în cuptorul cu microunde, Veg Pulao în cuptorul cu microunde, cum se face Pulao în cuptorul cu microunde, și Microunde Upma: cum să faci Upman în microunde, Upma s.
Instrucțiuni
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați roșiile, ceapa și usturoiul.
Adăugați piper verde, suc de lămâie și condimente; se amestecă bine. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 30-45 de secunde sau până când este încălzit.
Serviți imediat cu chipsuri de tortilla. Salsa poate fi păstrată la frigider până la 3 zile.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Viva Diva Moscato Colada. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.