Salata Waldorf de curcan este o fără gluten rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 350 calorii. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, țelină, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Rețete similare includ Salată Waldorf De Curcan, Salată De Curcan Waldorf, și Salată Waldorf De Curcan.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați mărul, curcanul, strugurii, țelina și nucile într-un castron. Se amestecă amestecul de maioneză; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Struguri
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat