Salata Supremă de sparanghel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de aperitive. Această rețetă servește 6. O porție conține 534 de calorii, 11 g de proteine și 52 g de grăsimi. Pentru 2,86 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare, unt, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 63%. Asparagus Supreme, Roasted Garlic Asparagus Supreme și Caesar Salad Supreme sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, gătiți sparanghelul într-o cantitate mică de apă până când devine crocant, aproximativ 6-8 minute; scurgere. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră. În aceeași tigaie, căliți ciupercile, ceapa și nucile în unt până când ciupercile sunt fragede. Într-un castron, combinați maioneza, smântâna, sarea și nucșoara. Se amestecă amestecul de ciuperci. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră. Chiar înainte de servire, pune sparanghelul pe un platou de servire; acoperiți cu dressing și nuci dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Masline Umplute Cu Piment
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Arboleda Chardonnay cu nota de 4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Arboleda Chardonnay
Arboleda Chardonnay are o culoare galben deschis strălucitor și frumos și foarte parfumat la nas, cu o latură exuberantă care prezintă note pronunțate de fructe tropicale precum papaya, ananas și o atingere ușoară de pepene galben, împreună cu o latură mai complexă și subtilă care s-a dezvoltat. în butoi și amintind de alune, migdale și o notă de pâine prăjită. Gustul este cremos și lung, cu o aciditate delicioasă care conferă prospețime și tensiune. Acesta este un vin complex, plin de tinerețe și structură bună care duce la un final lung, toate promitând o longevitate excelentă în sticlă.