Salată Supremă de sparanghel

Salată Supremă de sparanghel
Salata Supremă de sparanghel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de aperitive. Această rețetă servește 6. O porție conține 534 de calorii, 11 g de proteine și 52 g de grăsimi. Pentru 2,86 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare, unt, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 63%. Asparagus Supreme, Roasted Garlic Asparagus Supreme și Caesar Salad Supreme sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți sparanghelul într-o cantitate mică de apă până când devine crocant, aproximativ 6-8 minute; scurgere. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră. În aceeași tigaie, căliți ciupercile, ceapa și nucile în unt până când ciupercile sunt fragede. Într-un castron, combinați maioneza, smântâna, sarea și nucșoara. Se amestecă amestecul de ciuperci. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră. Chiar înainte de servire, pune sparanghelul pe un platou de servire; acoperiți cu dressing și nuci dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Arboleda Chardonnay cu nota de 4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Arboleda Chardonnay
Arboleda Chardonnay
Arboleda Chardonnay are o culoare galben deschis strălucitor și frumos și foarte parfumat la nas, cu o latură exuberantă care prezintă note pronunțate de fructe tropicale precum papaya, ananas și o atingere ușoară de pepene galben, împreună cu o latură mai complexă și subtilă care s-a dezvoltat. în butoi și amintind de alune, migdale și o notă de pâine prăjită. Gustul este cremos și lung, cu o aciditate delicioasă care conferă prospețime și tensiune. Acesta este un vin complex, plin de tinerețe și structură bună care duce la un final lung, toate promitând o longevitate excelentă în sticlă.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista