Salată Simplă De Cartofi Germani

Salată Simplă De Cartofi Germani
Salata simplă de cartofi germani este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 476 calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Funcționează bine ca o farfurie prietenoasă cu bugetul. Dacă aveți câini calzi, ceapă, ouă fierte tari și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salata Germană de cartofi a mamei, Salată Fierbinte De Cartofi Germani, și Salata Germană de cartofi Oma pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o oală și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Se scurge și se răcește.
3
Într-un castron mare, amestecați împreună pansamentul pentru salată, murăturile, ouăle, hot dog-urile și dressingul pentru salată. Se condimentează cu ceapă, sare, piper și praf de usturoi. Se amestecă cartofii răciți până se acoperă. Acoperiți și răciți până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La VarfCeapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista