Salată siciliană cu fructe uscate și rozmarin prăjit
Salata siciliană cu fructe uscate și rozmarin prăjit necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. Această garnitură are 401 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 47 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, gheață, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de SippitySup. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 57%. Rețete similare sunt Batoane siciliene de fructe uscate și nuci (Cuccidati), Cotlet de porc prăjit cu Pilaf de Quinoa și fructe uscate, și Salată Orzo cu migdale de rozmarin și roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
Așezați stafidele într-un castron mic rezistent la căldură. Acoperiți cu apă clocotită. Puneți deoparte cel puțin 20 de minute și până la 1 oră.
Scurgeți înainte de utilizare.Umpleți un castron mare cu apă cu gheață; pus deoparte. Aduceți o oală mare cu apă la fiert, sareți-o cu generozitate și adăugați haricots vert. Blanch - le până când sunt clare-fragede, 2 până la 3 minute și nu mai mult. Scurgeți-le rapid și apoi scufundați-le în apa cu gheață pregătită pentru a opri gătitul.
Se scurge din nou și se usucă. (Haricots vert poate fi albit cu 1 zi înainte, scurs și uscat, acoperit și refrigerat până când este gata de utilizare.)
Se toarnă aproximativ 1 inch de ulei de măsline într-o cratiță foarte mică; se pune la foc mare. Odată ce uleiul începe să strălucească, adăugați o crenguță de rozmarin în uleiul fierbinte. Ar trebui să sfârâie, dar nu să ardă. Prăjiți rozmarinul aproximativ 30 de secunde, doar până când culoarea se schimbă, dar înainte de a începe să se rumenească.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Repetați cu crenguțele de rozmarin rămase.
Scoateți uleiul de pe foc și lăsați-l deoparte să se răcească. Păstrați-l pentru pansament.
Așezați feliile de prosciutto într-un singur strat de-a lungul fundului tigaiei antiaderente sau din fontă cu fund greu. Întoarceți focul la mediu-mare și prăjiți feliile până când sunt crocante, rotind o dată. Dacă feliile vor să se onduleze prea mult, încercați să le cântăriți cu o presă de slănină sau o tigaie puțin mai mică. Urmăriți-i cu atenție. Pot trece ușor de la crocant la ars.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Odată răcit, se sfărâmă în bucăți de mușcătură.
Așezați stafidele, haricoturile vert, strugurii înjumătățiți, caisele tăiate cubulețe și feliile de ceapă într-un castron mare.
Rulați crenguțele de rozmarin prăjite între degete, permițând frunzelor să cadă din tulpini în castron. Aruncați tulpinile.
Adăugați sucul de lămâie și 5 linguri de ulei de măsline parfumat de rozmarin răcit; se amestecă pentru a se combina.Feliați treviso transversal în benzi de inch de la calibru, separând și aruncând orice bucăți de miez în timp ce lucrați.
Adăugați fâșiile în bolul de salată; aruncați pentru a combina.Împărțiți salata în 4 farfurii (2 dacă serviți ca fel principal) și acoperiți cu prosciutto prăjit mărunțit, nuci de pin prăjite și o măcinare de piper negru.
Serviți imediat.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...