Salată Ruben
Salata Reuben ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 319 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 163 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână gust de murături, brânză elvețiană, ketchup și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Salată Rustică Ruben, Salată Consistentă De Ruben, și Salată De Paste Ruben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați boabele de secară într-un castron mare cu apă rece timp de cel puțin 8 și până la 16 ore.
Scurgeți boabele de secară într-o sită cu ochiuri fine sau o strecurătoare cu găuri mici, așezată în chiuvetă.
Se toarnă boabele de secară într-o cratiță mare, se acoperă cu apă cu câțiva centimetri și se fierbe la foc mare. Reduceți focul la minim și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 1 oră 15 minute.
Scurgeți din nou în acea sită sau strecurătoare, apoi treceți sub apă rece pentru a opri gătitul.
Feliați capul de varză în jumătate.
Tăiați miezul gros, piramidal, la baza fiecărei jumătăți. Așezați jumătățile tăiate cu fața în jos pe tăbliță; faceți felii subțiri paralele cu fostul punct al miezului în inima varzei. Separați bucățile unul de celălalt și aruncați-le într-un castron mare cu sarea. Se lasă deoparte la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Clătiți varza pentru a scăpa de excesul de sare, apoi strângeți-o cu pumni pentru a îndepărta excesul de apă. Aruncați aceste pumni într-un castron mare de servire pe măsură ce mergeți.
Se toarnă boabele de secară fierte, pastrama tăiată cubulețe și brânza. Aruncă bine.
Bateți maioneza, gustul de murături și ketchup-ul într-un castron mic; bateți în oțet.
Turnați acest pansament pe salată și aruncați-l.
Faceți înainte: păstrați, acoperit, la frigider până la 3 zile.Economisiți timp: folosiți 2 2/3 căni de boabe de secară fierte și omiteți înmuierea și gătirea boabelor crude.CHEF-L!* Rulați jumătățile de varză tăiate pe o mandolină cu o lamă de 1/8 inch pentru a face benzi perfect subțiri. Utilizați protecția de siguranță pentru a vă proteja degetele.Notele testerilor * luați în considerare acest sandviș clasic Reuben într—un castron-sau o încrucișare între acel sandviș și salată de varză.* Pentru cele mai bune rezultate, cumpărați carnea și brânza în plăci simple și groase de la blatul de delicatese, apoi tăiați-le acasă, în loc să încercați să lucrați cu felii subțiri, subțiri de hârtie.
Retipărit din Rețeaua de cereale: 101 Rețete surprinzătoare și satisfăcătoare de cereale integrale pentru fiecare masă a zilei de Bruce Weinstein și Mark Scarbrough. Drepturi de autor 2012 de Bruce Weinstein și Mark Scarbrough. Fotografii de Tina Rupp. Publicat de Rodale, Inc.