Salată rapidă și ușoară de pui la grătar cu căpșuni și nuci pecan
Salata rapidă și ușoară de pui la grătar cu căpșuni și nuci pecan este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 367 calorii, 26g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vinetă balsamică, căpșuni, salată de stejar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Salată Caesar de pui Cajun ușoară și rapidă, Salată De Spanac Cu Căpșuni, Feta Și Nuci Pecan Glazurate, și Salată de pui la grătar cu căpșuni și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Așezați tigaia pentru grătar de 10 inci pe grătar la foc mediu.
Presărați puiul cu sare și piper; se pune în tigaie la grătar. Gatiti aproximativ 8 minute, intorcand ocazional, pana cand sucul de pui este limpede cand centrul celei mai groase parti este taiat (cel putin 74°).
Împărțiți salata verde uniform între 2 farfurii de servire. Completați fiecare cu jumătate de pui, nuci pecan și căpșuni.
Stropiți cantitatea dorită de vinaigretă peste fiecare.