Salata rapidă de Paste Antipasto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 321 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți busuioc, piper, ardei prăjiți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Salată Rapidă De Paste Antipasto, Salată Rapidă Antipasto, și Salată De Paste Antipasto.
Instrucțiuni
1
Bateți uleiul de măsline, oțetul, usturoiul, muștarul Dijon, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru măcinat într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Muștar Dijon
Ulei De Măsline
Oțet
Usturoi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti fusilli in apa clocotita, amestecand ocazional pana la fiert, dar ferm la muscatura, 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fusilli
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scurgere.
4
Amestecați fusilli, busuioc, salam, pepperoni, inimi de anghinare, brânză provolone, brânză Asiago, măsline, ardei roșii prăjiți, 1/2 linguriță piper negru și 1/4 linguriță sare într-un bol mare; stropiți vinetă peste salată. Aruncați pentru a acoperi uniform.