Salată Rapidă De Paste Antipasto

Salată Rapidă De Paste Antipasto
Salata rapidă de Paste Antipasto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 321 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți busuioc, piper, ardei prăjiți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Salată Rapidă De Paste Antipasto, Salată Rapidă Antipasto, și Salată De Paste Antipasto.

Instrucțiuni

1
Bateți uleiul de măsline, oțetul, usturoiul, muștarul Dijon, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru măcinat într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Muștar DijonMuștar Dijon
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti fusilli in apa clocotita, amestecand ocazional pana la fiert, dar ferm la muscatura, 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FusilliFusilli
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scurgere.
4
Amestecați fusilli, busuioc, salam, pepperoni, inimi de anghinare, brânză provolone, brânză Asiago, măsline, ardei roșii prăjiți, 1/2 linguriță piper negru și 1/4 linguriță sare într-un bol mare; stropiți vinetă peste salată. Aruncați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
ProvoloneProvolone
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Piper NegruPiper Negru
VinetăVinetă
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
FusilliFusilli
MăslineMăsline
SalamSalam
BusuiocBusuioc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista