Salată Proaspătă De Sfeclă
Salata proaspătă de sfeclă este o fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 188 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 116 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sfeclă, mazăre și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată Proaspătă De Sfeclă, Salată de sfeclă cu Năsturel și Pecorino proaspăt, și Salată De Sfeclă Prăjită Cu Brânză Proaspătă, Fistic Prăjit Și Pist.
Instrucțiuni
Așezați sfecla într-o cratiță cu suficientă apă pentru a acoperi cu 1 inch; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când sfecla este ușor străpunsă cu o furculiță, aproximativ 30 de minute.
Între timp, gătiți slănina într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute; transferați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge, rezervând picăturile de slănină în tigaie. Tăiați aproximativ slănina și dați deoparte.
Adăugați sfecla scursă și ciorba roșie elvețiană la picăturile de slănină rezervate; acoperiți tigaia, așezați la foc mediu și gătiți până când ciorba este fragedă, 3 până la 5 minute. Amestecați slănina tocată și mazărea congelată în amestecul de sfeclă; continuați să gătiți până când mazărea este gătită, aproximativ 5 minute.
Presărați brânza feta peste amestec; se amestecă.