Salată picantă de calmar cu Shiitake, susan și Lime

Salată picantă de calmar cu Shiitake, susan și Lime
Salata picantă de calmar cu Shiitake, susan și Lime ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 272 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,92 USD pe porție. Un amestec de sos de pește asiatic, sare de mare, ulei de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Aripi de pui portocalii picante cu orez Shiitake-Susan, Salată picantă de fasole verde cu Tofu de susan-Lime, și Salată de friptură thailandeză cu sos Tahini dulce + picant și caju Chili-Lime de susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați bine calmarul îndepărtând ciocul, tot cartilajul și orice membrane rămase asemănătoare pielii. Majoritatea calmarilor se vând pre-curățați, dar cel mai bine este să verificați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
2
Scoateți corpul din bucățile de tentacul, dar păstrați-le întregi. Pune deoparte.Pregătiți o baie de gheață. Aduceți o tigaie de apă de dimensiuni medii la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați calmarul în apa clocotită și opriți focul. Gatiti aproximativ 30 de secunde (nu mai mult de 1 minut in functie de marime) amestecand tot timpul pentru a asigura o gatire uniforma. În momentul în care calmarul se transformă tulpina opac și plonjați-l în baie de gheață pentru a opri cooking.In un castron mediu se amestecă împreună, ulei de susan, chili, ulei, chilis de pasăre Thailandeză, sos de pește asiatic și oțet de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Oțet De OrezOțet De Orez
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
CalmarCalmar
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Adăugați calmarul rezervat în castron, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Lăsați amestecul să se marineze la frigider cel puțin 2 ore și până peste noapte.Între timp, aduceți 2 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
6
Se toarnă apa peste ciupercile shiitake uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake UscateCiuperci Shiitake Uscate
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
7
Lăsați-le să se înmoaie aproximativ 1 oră, apoi scurgeți-le și tăiați-le transversal în benzi foarte subțiri, de aproximativ 1/8 inch lățime. Pune deoparte.
8
Tăiați lăstarii de bambus în benzi la fel de subțiri. Pune deoparte. Curățați și tăiați ghimbirul în runde de 1/8 inch, apoi tăiați-le transversal în benzi foarte subțiri. Pune deoparte.Cu aproximativ o oră înainte de servire, se scurge calmarul marinadei sale și se taie în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
CalmarCalmar
9
Adăugați shiitake-ul rezervat, lăstarii de bambus și ghimbirul în vasul cu calmarul marinat. Aruncați cu semințe de susan, sare și coajă de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
CalmarCalmar
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
10
Serviți salata pe un platou cu coajă suplimentară de tei ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista