Salată Pesto-Pui-Cartofi

Salată Pesto-Pui-Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata Pesto-pui-cartofi. O porție conține 459 calorii, 17g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână cartofi Yukon gold, ceapă verde, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Salată Pesto de pui și cartofi, Salată De Cartofi Pesto, și Salată De Cartofi Pesto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratiță de 3 1/2 litru, combinați cartofii și suficientă apă pentru a acoperi cartofii cu 1 inch. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu; acoperiți și gătiți 10 până la 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se scurge; se răcește 15 minute sau până se răcește ușor.
3
Între timp, într-un castron mare de servire, combinați pesto, maioneză, oțet, muștar și sare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați cartofii fierți și toate ingredientele rămase, cu excepția salatei, în amestecul de pesto; aruncați ușor până când este acoperit uniform. Capac; refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte pentru a amesteca aromele. Dacă doriți, serviți salata pe farfurii căptușite cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista