Salată Pesto-Pui-Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata Pesto-pui-cartofi. O porție conține 459 calorii, 17g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână cartofi Yukon gold, ceapă verde, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Salată Pesto de pui și cartofi, Salată De Cartofi Pesto, și Salată De Cartofi Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratiță de 3 1/2 litru, combinați cartofii și suficientă apă pentru a acoperi cartofii cu 1 inch. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu; acoperiți și gătiți 10 până la 15 minute sau până se înmoaie.
Se scurge; se răcește 15 minute sau până se răcește ușor.
Între timp, într-un castron mare de servire, combinați pesto, maioneză, oțet, muștar și sare; se amestecă bine.
Adăugați cartofii fierți și toate ingredientele rămase, cu excepția salatei, în amestecul de pesto; aruncați ușor până când este acoperit uniform. Capac; refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte pentru a amesteca aromele. Dacă doriți, serviți salata pe farfurii căptușite cu salată.