Salata Monsteroni este o fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție conține 173 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, piper, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ salată kachumber sau salată kuchumber – salată de legume indiene, Salata mexicana – aceasta salata nu este doar o salata este o masă, și Salată de fasole neagră și porumb - salată mexicană picantă / Garnitură.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați macaroane, legume, brânză și pepperoni, dacă doriți; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Cheddar Degresat Ras
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți ingredientele rămase într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă peste amestecul de macaroane și se aruncă până se acoperă uniform. Acoperiți și răciți 2 ore până peste noapte.