Salată mexicană cu roșii, ceapă roșie și sos de Avocado

Salată mexicană cu roșii, ceapă roșie și sos de Avocado
Salata Reteta Mexican cu rosii, ceapa rosie si sos de Avocado ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 5 minute. Această rețetă servește 10. Acest fel de mâncare are 102 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de avocado, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Paste mexicane cu pansament cremos de Avocado, Salată mexicană de Quinoa cu pansament cremos de Avocado #SundaySupper, și Salată mexicană tocată cu sos cremos de avocado cu iaurt grecesc de Cilantro Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Construiește-ți salata pe un platou mare. Folosiți salata salopetă ca pat, apoi stratificați roșiile și împrăștiați ceapa roșie în jurul platoului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
2
Tăiați avocado pe jumătate pe lungime tăind în jurul gropii. Separați jumătățile și scoateți groapa cu o lingură, apoi folosiți lingura pentru a scoate avocado de pe piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
3
Așezați avocado într-un castron de procesor de alimente și combinați cu suc de lămâie, ceapă roșie tocată, cilantro, sare grosieră și apă. Se macină până când amestecul de avocado este neted, apoi se toarnă uleiul în pansament. Reglați condimentele și turnați peste salată, apoi serviți. Pansamentul poate fi depozitat 3 sau 4 zile într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții10
Scor De Sănătate22
Revista