Salată marinată de vinete și rachete

Salată marinată de vinete și rachete
Salata marinată de vinete și rachete durează aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 183 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo servește 4 și costă $1.18 pe portie. Un amestec de vinete, rachetă, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 121 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Vinete prăjite marinate de Hopvine (vinete), Salată Cep, rachetă și parmezan, și Salată de Crab, avocado și rachetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Aruncați vinetele cu 2 lingurițe de ulei de măsline și condimentați într-o formă mare de prăjire și prăjiți timp de 30 de minute până devin aurii și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
3
Când este gătit, aruncați cu oțetul, sultanele și uleiul rămas. Împrăștiați peste rachetă chiar înainte de servire. Poate fi servit cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salată în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista