Salată marinată de vinete și rachete
Salata marinată de vinete și rachete durează aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 183 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo servește 4 și costă $1.18 pe portie. Un amestec de vinete, rachetă, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 121 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Vinete prăjite marinate de Hopvine (vinete), Salată Cep, rachetă și parmezan, și Salată de Crab, avocado și rachetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Aruncați vinetele cu 2 lingurițe de ulei de măsline și condimentați într-o formă mare de prăjire și prăjiți timp de 30 de minute până devin aurii și moi.
Când este gătit, aruncați cu oțetul, sultanele și uleiul rămas. Împrăștiați peste rachetă chiar înainte de servire. Poate fi servit cald sau la temperatura camerei.