Salată lungă de fasole, castraveți și roșii
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură pescatariană? Salata lungă de fasole, castraveți și roșii ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,53 USD pe porție. O porție conține 62 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți roșii cherry, tei, prăjite și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Fasole Neagră, Avocado, Castraveți Și Roșii, Salată Lungă De Fasole Cu Fetan Și Lămâi Conservate, și Sandviș cu castraveți și roșii cu Hummus de fasole albă cu usturoi.
Instrucțiuni
Așezați primele 4 ingrediente într-un mortar de lutși Lira cu un pistil de lemn până lapietrat într-o pastă fină, aproximativ 5 minute.
Adăugați creveți; mash până se pulverizează și binecombinate, aproximativ 2 minute. (Alternativ, procesați într-un mini-procesor până când fintocată.)
Adăugați fasole lungă în mortar; zdrobiți ușorcu pistil pentru a zdrobi.
Adăugați castraveți, sos de pește și suc de lămâie.
Adăugați roșiile, zdrobiți ușor și amestecați.(Alternativ, așezați fasole și roșiiîntr-o pungă de plastic resigilabilă.
Rulați o pungă cu sucitor pentru a zdrobi legumele; transferați într-un castron cu castraveți, sos de pește, suc de lămâie și sos de chile.)
Se lasa la marinat timp de10 minute. Se amestecă arahide.