Salată Grecească Minty

Salată Grecească Minty
Dacă aveți despre 15 minute pentru a petrece în bucătărie, salata grecească Minty ar putea fi o extraordinară fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă pentru a încerca. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 397 calorii, 12g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4. 652 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ulei de măsline, mentă, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 80%. Salată Grecească Minty, Miel grecesc cu vinete afumate și fasole mentolată, și Salată De Mazăre Mentolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, combinați brânza feta, roșiile, măslinele și castraveții. Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline și sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză FetaBrânză Feta
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CastraveteCastravete
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă amestecul de pansament peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
4
Se ornează cu menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Moschofilero, Gruener Veltliner, Assyrtiko, Agiorgitiko

Salată grecească în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Moschofilero. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maison De La Villette Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Maison De La Villette Chardonnay
Maison De La Villette Chardonnay
Culoare aurie minunată, cu un nas subtil de flori albe și citrice. Un vin alb răcoritor și complex, cu plăcintă cu lămâie, arome proaspete de banane și pere, urmate de note prăjite de pralină, vanilie și castane confiate. Perfect servit singur ca aperitiv sau cu fructe de mare, pești la grătar și salate.Fermentarea de 10 până la 12 zile cu stejar francez și American este urmată de o maturare moale de 6 luni pe minciunile naturale ale vinului. Aproximativ jumătate din amestecul final completează fermentația malolactică, ceea ce permite menținerea unei anumite acidități naturale. O îmbuteliere timpurie permite captarea prospețimii și a aromelor primare.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista