Salata grecească cu Fetan și măsline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 52 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 10 și costă 73 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de brânză feta, roșii, escarole rupte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Salată grecească cu sfeclă prăjită, măsline și Feta, Salată Grecească Cu Roșii Uscate, Fetan Și Măsline, și Salată grecească mare și grasă cu fasole albă, măsline Kalamatan și Feta.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă vinaigreta peste salată; aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime