Salată Frico

Salată Frico
Salata Frico este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 696 calorii. Pentru $ 7.72 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pastă de hamsie, ulei de măsline, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Încercați Salată de creveți și Avocado cu chipsuri Frico, Salată Tri-Colore cu biscuiți Frico și Caesar, și Frico Caldo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți pansamentul: într-un castron mic, amestecați toate ingredientele și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Faceți salata: într-o cratiță medie, acoperiți cartofii cu apă rece și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se scurge și se lasă să se răcească ușor. Cojiți cartofii și feliați-i cu grosimea de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
4
Într-o tigaie mare nereactivă, încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline la foc mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați ciupercile într-un strat uniform și gătiți netulburate până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la moderat ridicat, condimentați cu sare și piper și sotati până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați untul, usturoiul și șalotul, reduceți focul la moderat scăzut și gătiți, amestecând, până când șalotul este fraged, aproximativ 4 minute. Răzuiește ciupercile pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
6
Setați tigaia la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și când este foarte fierbinte, adăugați cartofii într-un strat uniform. Condimentează cu sare și piper și gătește netulburat până se rumenesc pe fund, aproximativ 4 minute. Întoarceți cartofii și amestecați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Adăugați vinul și gătiți, amestecând, până se absoarbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați sucul de lămâie, cimbru și rozmarin și scoateți-l de pe foc. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Încălziți o tigaie medie antiaderentă la foc moderat timp de 1 minut. Măsurați 1/3 cană de brânză rasă și presărați-o în tigaie într-o rundă de 6 inci. Gatiti branza pana se topeste si devine un disc usor rumenit, aproximativ 4 minute. Slăbiți frico din tigaie și glisați-l pe o farfurie pentru a se răci; se va crispa pe măsură ce se răcește. Repetați pentru a face încă 7 discuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Setați 4 discuri frico pe o suprafață de lucru. Reîncălziți cartofii și ciupercile în tigaie și lingurați amestecul uniform pe discuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Stropiți aproximativ 1/2 lingură de pansament peste fiecare porție și deasupra cu un al doilea disc frico. Cu un cuțit ascuțit mare, sfert fiecare frico umplut.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Într-un castron mare, aruncați bine năsturelul și radicchio cu pansamentul rămas. Movilați verdele pe 4 farfurii mari și aranjați o frico tăiată deasupra fiecărei salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
14
Serviți imediat cu un cuțit și furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
15
Faceți înainte: umplutura de cartofi și ciuperci și discurile frico pot sta la temperatura camerei până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
16
Recomandarea vinului: un alb simplu, dar caracteristic, este cea mai bună alegere. Căutați un Pinot Blanc din Alsacia, cum ar fi Lucien Albrecht Pinot Blanc D ' Alsace din 1994 sau un Pinot Gris din Oregon, cum ar fi King Estate din 1994.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot GrisPinot Gris
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista