Salată Frico

Salată Frico
Salata Frico este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 696 calorii. Pentru $ 7.72 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pastă de hamsie, ulei de măsline, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Încercați Salată de creveți și Avocado cu chipsuri Frico, Salată Tri-Colore cu biscuiți Frico și Caesar, și Frico Caldo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți pansamentul: într-un castron mic, amestecați toate ingredientele și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Faceți salata: într-o cratiță medie, acoperiți cartofii cu apă rece și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se scurge și se lasă să se răcească ușor. Cojiți cartofii și feliați-i cu grosimea de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Într-o tigaie mare nereactivă, încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline la foc mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați ciupercile într-un strat uniform și gătiți netulburate până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la moderat ridicat, condimentați cu sare și piper și sotati până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați untul, usturoiul și șalotul, reduceți focul la moderat scăzut și gătiți, amestecând, până când șalotul este fraged, aproximativ 4 minute. Răzuiește ciupercile pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Setați tigaia la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și când este foarte fierbinte, adăugați cartofii într-un strat uniform. Condimentează cu sare și piper și gătește netulburat până se rumenesc pe fund, aproximativ 4 minute. Întoarceți cartofii și amestecați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Adăugați vinul și gătiți, amestecând, până se absoarbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați sucul de lămâie, cimbru și rozmarin și scoateți-l de pe foc. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
10
Încălziți o tigaie medie antiaderentă la foc moderat timp de 1 minut. Măsurați 1/3 cană de brânză rasă și presărați-o în tigaie într-o rundă de 6 inci. Gatiti branza pana se topeste si devine un disc usor rumenit, aproximativ 4 minute. Slăbiți frico din tigaie și glisați-l pe o farfurie pentru a se răci; se va crispa pe măsură ce se răcește. Repetați pentru a face încă 7 discuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Setați 4 discuri frico pe o suprafață de lucru. Reîncălziți cartofii și ciupercile în tigaie și lingurați amestecul uniform pe discuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Stropiți aproximativ 1/2 lingură de pansament peste fiecare porție și deasupra cu un al doilea disc frico. Cu un cuțit ascuțit mare, sfert fiecare frico umplut.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
13
Într-un castron mare, aruncați bine năsturelul și radicchio cu pansamentul rămas. Movilați verdele pe 4 farfurii mari și aranjați o frico tăiată deasupra fiecărei salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Serviți imediat cu un cuțit și furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
15
Faceți înainte: umplutura de cartofi și ciuperci și discurile frico pot sta la temperatura camerei până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
16
Recomandarea vinului: un alb simplu, dar caracteristic, este cea mai bună alegere. Căutați un Pinot Blanc din Alsacia, cum ar fi Lucien Albrecht Pinot Blanc D ' Alsace din 1994 sau un Pinot Gris din Oregon, cum ar fi King Estate din 1994.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot GrisPinot Gris
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista