Salată Frico

Salată Frico
Salata Frico este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 696 calorii. Pentru $ 7.72 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pastă de hamsie, ulei de măsline, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Încercați Salată de creveți și Avocado cu chipsuri Frico, Salată Tri-Colore cu biscuiți Frico și Caesar, și Frico Caldo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți pansamentul: într-un castron mic, amestecați toate ingredientele și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Faceți salata: într-o cratiță medie, acoperiți cartofii cu apă rece și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se scurge și se lasă să se răcească ușor. Cojiți cartofii și feliați-i cu grosimea de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Într-o tigaie mare nereactivă, încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline la foc mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați ciupercile într-un strat uniform și gătiți netulburate până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la moderat ridicat, condimentați cu sare și piper și sotati până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați untul, usturoiul și șalotul, reduceți focul la moderat scăzut și gătiți, amestecând, până când șalotul este fraged, aproximativ 4 minute. Răzuiește ciupercile pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Setați tigaia la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și când este foarte fierbinte, adăugați cartofii într-un strat uniform. Condimentează cu sare și piper și gătește netulburat până se rumenesc pe fund, aproximativ 4 minute. Întoarceți cartofii și amestecați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați vinul și gătiți, amestecând, până se absoarbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați sucul de lămâie, cimbru și rozmarin și scoateți-l de pe foc. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Încălziți o tigaie medie antiaderentă la foc moderat timp de 1 minut. Măsurați 1/3 cană de brânză rasă și presărați-o în tigaie într-o rundă de 6 inci. Gatiti branza pana se topeste si devine un disc usor rumenit, aproximativ 4 minute. Slăbiți frico din tigaie și glisați-l pe o farfurie pentru a se răci; se va crispa pe măsură ce se răcește. Repetați pentru a face încă 7 discuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Setați 4 discuri frico pe o suprafață de lucru. Reîncălziți cartofii și ciupercile în tigaie și lingurați amestecul uniform pe discuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Stropiți aproximativ 1/2 lingură de pansament peste fiecare porție și deasupra cu un al doilea disc frico. Cu un cuțit ascuțit mare, sfert fiecare frico umplut.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Într-un castron mare, aruncați bine năsturelul și radicchio cu pansamentul rămas. Movilați verdele pe 4 farfurii mari și aranjați o frico tăiată deasupra fiecărei salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Serviți imediat cu un cuțit și furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
15
Faceți înainte: umplutura de cartofi și ciuperci și discurile frico pot sta la temperatura camerei până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
16
Recomandarea vinului: un alb simplu, dar caracteristic, este cea mai bună alegere. Căutați un Pinot Blanc din Alsacia, cum ar fi Lucien Albrecht Pinot Blanc D ' Alsace din 1994 sau un Pinot Gris din Oregon, cum ar fi King Estate din 1994.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot GrisPinot Gris
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista