Salată Fizz Kale cu sos prăjit de usturoi-slănină și sfeclă
Salata Fizz Kale cu sos prăjit de usturoi-slănină și sfeclă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 153 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de cap de usturoi, sare kosher, sfeclă pentru copii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Salată de varză și spanac cu sfeclă și usturoi prăjit-vinetă de citrice, Salată de varză crudă cu sos de usturoi prăjit, și Salată de Kale cu sos prăjit de usturoi-hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul în folie. Aranjați sfecla galbenă pe o foaie mare de folie; înfășurați bine. Repetați procedura cu sfecla roșie și dungată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi
Sfeclă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Coaceți usturoiul și sfecla la 350 timp de 1 oră sau până când sfecla este fragedă; se răcește 10 minute. Separați căței de usturoi; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Combinați pulpa de usturoi, uleiul și următoarele 6 ingrediente (prin piper) într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Puneți kale într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Încălziți o tigaie medie la foc mediu; adăugați slănină. Gatiti 5 minute sau pana cand sunt crocante, amestecand ocazional. Creșteți căldura la mare. Se amestecă amestecul de usturoi; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se toarnă amestecul de slănină fierbinte peste kale, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Kale
8
Cojiți sfecla; aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
9
Tăiați sfecla în jumătate. Aranjați peste amestecul de kale.