Salată Fizz Kale cu sos prăjit de usturoi-slănină și sfeclă

Salata Fizz Kale cu sos prăjit de usturoi-slănină și sfeclă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 153 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de cap de usturoi, sare kosher, sfeclă pentru copii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Salată de varză și spanac cu sfeclă și usturoi prăjit-vinetă de citrice, Salată de varză crudă cu sos de usturoi prăjit, și Salată de Kale cu sos prăjit de usturoi-hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul în folie. Aranjați sfecla galbenă pe o foaie mare de folie; înfășurați bine. Repetați procedura cu sfecla roșie și dungată.
Coaceți usturoiul și sfecla la 350 timp de 1 oră sau până când sfecla este fragedă; se răcește 10 minute. Separați căței de usturoi; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Combinați pulpa de usturoi, uleiul și următoarele 6 ingrediente (prin piper) într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Puneți kale într-un castron mare.
Încălziți o tigaie medie la foc mediu; adăugați slănină. Gatiti 5 minute sau pana cand sunt crocante, amestecand ocazional. Creșteți căldura la mare. Se amestecă amestecul de usturoi; se ia de pe foc.
Se toarnă amestecul de slănină fierbinte peste kale, aruncând pentru a acoperi.
Cojiți sfecla; aruncați piei.
Tăiați sfecla în jumătate. Aranjați peste amestecul de kale.