Salată De Țelină Succotash
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură vegetariană? Salata de țelină Succotash ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 276 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche, Salată de țelină și rădăcină de țelină, și Salată Succotash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați muștarul, mierea, sucul de lămâie și oțetul, apoi amestecați în ulei de măsline extravirgin și condimentați pansamentul cu sare și piper.
Adăugați țelina, morcovii, porumbul, mazărea, ardeii, ceapa și cimbrul. Aruncați pentru a combina salata și reglați sarea și piperul, după gust.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Forge Pivnițe Classique Riesling]()
Forge Pivnițe Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin Forge Cellars își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul SenecaLake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques franceze neutre (65%), iar restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina os uscat.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziesingur cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.