Salată De Zmeură-Curcan
Salata de zmeură-curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 443 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de piept de curcan, bulion de pui, chutney de mango și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma conservele de zmeură, puteți urma acest fel principal cu Tartă Bakewell cu conserve de zmeură ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Încercați Salată de curcan și zmeură cu vinetă de nucă, Salată de spanac de curcan cu sos de afine-zmeură, și Salată de zmeură și fistic cu vinetă cremoasă de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente; frecați uniform peste Cotletele de curcan.
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați tăieturi și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Se amestecă conservele de zmeură și următoarele 3 ingrediente în tigaie la foc mediu-mare, amestecând până când conservele se topesc și pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei. Gatiti, amestecand ocazional, 14-16 minute sau pana cand amestecul se reduce la jumatate.
Aruncați verdeața de salată cu 1/4 până la 1/3 cană amestec de conserve calde într-un bol mare de salată doar până când verdeața este bine încălzită și ușor acoperită cu amestec de conservare. Aranjați pe farfurii de salată și acoperiți cu tăieturi de curcan.
* 1/4 cană bulion de pui și 1/4 cană suc de fructe (cum ar fi struguri albi, portocale sau mere) pot fi înlocuite.