Salată de vită cu nuci caramelizate

Salată de vită cu nuci caramelizate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de vită cu nuci caramelizate. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 464 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.03 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Un amestec de suc de lămâie, sfeclă, filet de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de rucola cu ceapă caramelizată, brânză de capră și nuci confiate, Șalotă și nuci caramelizate, și Nuci De Rozmarin Caramelizate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218° (220C). Aruncați sfecla cu 1 lingură de ulei și condimentați. Înfășurați fiecare în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Așezați pe o foaie de copt și prăjiți 45 de minute sau până se înmoaie. Desfaceți și lăsați să se răcească. Curățați și tăiați fiecare sfeclă în optimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Frecați carnea de vită cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați. Gatiti carnea de vita, intorcand, pana se rumeneste pe toate partile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Carne De VităCarne De Vită
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați într-o tigaie și prăjiți până când un termometru pentru carne citește 52° (52C) pentru mediu-rar. Lăsați timp de 15 minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Reduceți temperatura la 204° (200C). Aruncați nucile cu mierea și zahărul și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
MiereMiere
ZahărZahăr
SareSare
6
Se întinde pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți 3 minute, până când glazurați.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se transferă pe o farfurie și se răcește.
9
Între timp, pentru a face crema de hrean, amestecați crme frache, hrean și suc de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Sare și PiperSare și Piper
HreanHrean
Suc De LămâieSuc De Lămâie
10
Aruncați rucola cu oțetul și uleiul rămas. Se condimentează și se întinde pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
OțetOțet
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ulei De GătitUlei De Gătit
11
Adăugați sfecla și nucile și presărați cu arpagic. Feliați carnea de vită subțire și aranjați salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
ArpagicArpagic
SfeclăSfeclă
Carne De VităCarne De Vită
12
Se servește cu cremă de hrean pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
13
articol var
14
Type_27_data = {};
15
articol
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista