Salată de vită cu nuci caramelizate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de vită cu nuci caramelizate. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 464 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.03 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Un amestec de suc de lămâie, sfeclă, filet de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de rucola cu ceapă caramelizată, brânză de capră și nuci confiate, Șalotă și nuci caramelizate, și Nuci De Rozmarin Caramelizate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218° (220C). Aruncați sfecla cu 1 lingură de ulei și condimentați. Înfășurați fiecare în folie de aluminiu.
Așezați pe o foaie de copt și prăjiți 45 de minute sau până se înmoaie. Desfaceți și lăsați să se răcească. Curățați și tăiați fiecare sfeclă în optimi.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Frecați carnea de vită cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați. Gatiti carnea de vita, intorcand, pana se rumeneste pe toate partile, aproximativ 8 minute.
Transferați într-o tigaie și prăjiți până când un termometru pentru carne citește 52° (52C) pentru mediu-rar. Lăsați timp de 15 minute înainte de sculptură.
Reduceți temperatura la 204° (200C). Aruncați nucile cu mierea și zahărul și condimentați cu sare.
Se întinde pe o foaie de copt.
Coaceți 3 minute, până când glazurați.
Se transferă pe o farfurie și se răcește.
Între timp, pentru a face crema de hrean, amestecați crme frache, hrean și suc de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Aruncați rucola cu oțetul și uleiul rămas. Se condimentează și se întinde pe un platou de servire.
Adăugați sfecla și nucile și presărați cu arpagic. Feliați carnea de vită subțire și aranjați salata.
Se servește cu cremă de hrean pe lateral.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;