Salată De Vinete La Grătar
Salata de vinete la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 8 și costă $1.51 pe portie. O porție conține 125 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, vinete, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată De Vinete La Grătar, Salată De Vinete La Grătar, și Salată De Vinete La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un tel, combinați sosul de soia, mierea, uleiul de susan, sherry, ghimbirul și ardeiul roșu zdrobit.
Aprindeți un grătar cu cărbune și lăsați cărbunii să ardă până când sunt acoperiți cu cenușă cenușie sau încălziți un grătar cu gaz la mediu.
Ungeți părțile tăiate ale panelor de vinete cu marinada și puneți-le pe grătar. Grill 5 minute.
Periați romaina și roșiile și puneți-le pe grătar. Ungeți vinetele și întoarceți-le și gătiți până când toate legumele sunt fragede cu furculița, încă aproximativ 10 minute.