Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de vinete coapte. O porție conține 143 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 4 și costă $1.1 pe portie. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, vinete, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Cartofi prăjiți crocanți de vinete coapte cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!), Vinete Coapte, și Vinete Coapte.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aranjați feliile de vinete într-un vas de copt; presărați sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Stropiți 1 lingură ulei de măsline peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Vinete
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute; răsturnați și continuați să coaceți până se înmoaie, încă aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți vinetele din cuptor și răciți; feliați încrucișat în felii groase de 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Bateți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, suc de lămâie, usturoi, piper negru și sare de mare împreună într-un bol până când pansamentul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Piper Negru
Suc De Lămâie
Sare De Mare
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Aruncați vinetele coapte, ardeiul gras roșu și morcovii împreună cu pansamentul cu lămâie până când sunt acoperite uniform.